19/10/08

Torna la competició (però si estic descansant, no?)

La temptació era massa gran.
Hui he participat a la IV volta a peu pel Benicadell. (12 km)
Hi havia vora 150 corredors al poble de Salem, quasi tots de la zona sud de València (ho dic pel tipus de parlar) tan sols coneixia a l'Olegario i a Olga i són Pare (també corredor), la penya tenia aspecte de ser gent més especialitzada en asfalt que en pujar costeres i fer serra.

Realment no tenia ni idea de com plantejar-me la cursa, l'únic que se és que m'he ficat dels primers a la sortida i que he eixit més fort que mai, he aguantat el "dolor" dels primers quilòmetres, he anat més ràpid del que esperava (desprès de tant entrenillo d'ultrafons) així que en arribar al punt més alt de la cursa anava (calcule) dels 15 primers. A la baixada he pillat algún corredor, un d'ells era el que anava tercer de veterans però a la zona més tècnica de baixada no l'he pogut adelantar més que quasi al final, a l'asfalt ell m'ha atacat i m'ha tret 20 segons.
Bé la veritat és que he acabat amb bones sensacions (quina merda jo que volia dedicar-me a fer l'agüela a les curses i ja tinc altra vegada el cuquet).
Em restava dir que també he trobat a la prova a un xic que vaig coneixer fent la botigueta a Alcoi i viu al barri, li diuen Raúl (si, així és, com al meu company de Carros) així que quasi veig que tenim equip més coleguilles per fer aventurilles. Mola!!

1 comentaris:

Emiliatope ha dit...

Oooooooola!
Make the entries for the Puig early, please!! (que has entes??, jeje, fes promprte la inscripció, que el plaç comença dema i s'omplira prompte).