18/8/08

2008/08/14 Estació Agres - Estació Alcoi PAP (Puesta a Punto)

Que perea fa matinar déu meu!!!
Si , però desprès quan vas a més de 1.000 metres i els núvols queden als teus peus i el sol t'il·lumina sense calfar doncs és una GOSSADILLA.
La PAP (puesta a punto) ens ha anat a Raúl i a mi prou bé.
Es tractava de pillar el tren de les 6'30 que surt cap València, parar a l'estacioneta d'Agres i enfilar-se cap Agres, Convent, Refugi CEA, Coveta Montcabrer (si, hi ha una minicoveta baix del cim), Cim, Coll d'En Sabata, Font de Serelles i Estació d'Alcoi.
Només eixir ja començarem a tenir les sabatilles banyades i així les duríem fins arribar, per tot el terreny estaven les herbes banyades.
La pujadeta fins al refugi del CEA es va fer una mica dureta, ja sabeu que fins allí la pujada s'empina, desprès ja anàrem millor i gaudírem molt del paisatge i de l'aventurilla de retrobar la coveta del Montcabrer, trepilla fàcil al cim (és cert era facilona) i ja de baixada anàrem per la font de Serelles i tranquil·lament i sense despentinar-se acabarem a l'estació del tren a Alcoi. No férem un tiempasso ja que pararem prou però bé a les 9'30 ja teníem els deures fets i tot el dia per davant.